Scan conformation 5week 3 days

Hye semua, semalam sy try g scan kat klinik, sebab period da delay. Jujur sy trauma dgn pengalaman sblm nie. Jadi, doc tu ckp xnmpk ape2 lagi. Mungkin terlalu awal... Doakan sy...

4 Balas

betul, awal lagi. in shaa Allah usia kehamilan 8 minggu,nampak dah tu.. moga dimudahkan.. آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْ doakan saya juga. usia kandungan kita sama. 💗

2y ago

First pregnancy ke? sama gak ni mild senggugut.. kalau ikut sy baca, in shaa Allah normal awal² ni sbb rahim membesar bg ruang baby.. rabbi yasir.. moga dimudahkan segalanya.. nervous Rasa nak tunggu next scan