double line makin terang tapi scan tak nampak kantung lagi (4-5weeks)

hye mommies semua saya first time mummy to so last time period saya lepas nikah agak lari sikit dalam 3 bulan and then after that period kembali normal sebulan dan rezeki tak lamaa tu period lambat cek teruss double line . hari first sampailaa ke 5 dari kabur sampailaa betul betul pekat line upt tu tapi scan kat klinik doc cakap early pregnancy sbb tak nampak apa lagi then kenaa repeat scan after 2 weeks , sayaa risau sbb tadek pengalaman ? mommies lain yg ada pengalaman mcm ni bole share tak ? normal ke ? #firstbaby #bantusharing

double line makin terang tapi scan tak nampak kantung lagi (4-5weeks)
3 Balas

Awl kawen then pregnant tu mksdnye hormon x stabil lgi.. So xperlu ikut tarikh last period.. Even sy y dah 9 tahun kawen ni pon masih lari tarikh last period dgn perkiraan weeks baby.. Btw congrat ok

susu jenama apa2 pon blh , kalau sy dlu nurse suggest fernleaf family je yg low bajet😂.kalau sesuai dgn tekak blh je minum 😅tp jenama anmun xgalakkan, sbb bnyk komplen dri ibu2

dh xpayah test dh, tunggu je scan lg 2weeks nti , so awl2 ni jaga kesihatan, pemakanan jgn buat kerje berat2😊

2y ago

thankyou mommies 🥰 so normal la ye ? sebab awal lg ye ? bole share tak susu apaa terbaik untuk awal pregnant ni ? now dah start makan benda sehat je sayur buah and supplement tp susu belum tau nak beli jenis apaa hehe ☺️