Tengok wayang

Pregnant 7 bulan boleh tengok wayang x?

8 Balas

boleh je ... saya pregnant 5 bulan tgok wayang crita abg long fadil 3 .. 😂 cuma nya rasa tak selesa sikit lah sebab sound kuat sangat kan so baby dalam perut pun agak tak tenang ... setiap kali bunyi kuat baby pun kick dengan kuat .

Boleh je sis, saya lagi 2 hari nak due date saya tengok wayang hahah konon nak rehatkan kaki sebab da penat berjalan pusing ikea nak bukaan cepat. Esoknya tu saya bersalin. Nasib lah tak sakit kt dalam wayang😅

12mo ago

Ada kawan saya cakap bahaya sebab takot bayi nnti dh kluar bole pekak btul ke?

Boleh je cuma takut sakit belakang & sakit pinggul sebab duduk statik lama dalam panggung tu.

yg 9 bulan ni boleh xtgok wayang..akan ada msalah apa2 xbaby dlam kndungan?

blh ja..selesa atau x je la sbb kdg dok lama sgt sakit badan

2y ago

betol...sye hari tu baru 7w p wayang...dah x selesa dah..skit pinggang abis...

blh je sy dh 8bln ary tu tgok wyang cte mat kilau

boleh je

boleh