7 weeks

hye semua.. nk tnye normal x rsa sakit perut rsa kram dekat ari2.. risau sgt ni.. tapi on off rsa kram tu..

5 Balas

hai mommies.. i da nk msuk 32 weeks..normal ke baby aktif je selalu..minum air pon rasa baby gerak apetah lg bile mkn..duduk saja2 pon baby gerak..risau jgk dye xslesa ke kt dlm tu.hehe..lg satu ptutnye mgu2 camni baby da patut kat bwh ke? ade cara ke cmne kte nk tau kpla baby dah kt bwh atau masih kt ats..tq