Kram sangkut²

Hai mom korg ada tk rsa mcm saya.. kram tiba² lpstu slng 2 atau 3 minit kram lagi.. tpi baby sgt³ aktif smpai bergelora perut cuma saya risau adakah ini tnda2 nk bersalin.. mohon pencerahan ... 27 weeks 3 days#seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

mcm cya sis da nak msuk 29 week ni perut kerap mngeras..baby gerak² lps tu mngeras cya usap perut dy gerak lgi n mngeras lgi tpi xsakit sangat lr cuma xselesa jee sbp bla nak tegakn bdn rsa daging² d perut tertarik so relax kejap usap² bru brdiri....cya mula rsa dri 24 week tpi skrng lebih kerap ...

2y ago

lagi² time mlm...mmng xlena la tdur...

saya sllu kram lpstu bila usap tu kdg2 lega sikit tpi still lagi kram smpai² berpeluh rsa kram mcm kita tgh sengugut atau sembelit mcm tu lah yg saya rsa.. sya risau ni petanda nk brsalin tpi sya tk rsa mcm nj bersalin cuma lebih kpda sakit kram