7 weeks

hye semua.. nk tnye normal x rsa sakit perut rsa kram dekat ari2.. risau sgt ni.. tapi on off rsa kram tu..

5 Balas

hai mommies.. i da nk msuk 32 weeks..normal ke baby aktif je selalu..minum air pon rasa baby gerak apetah lg bile mkn..duduk saja2 pon baby gerak..risau jgk dye xslesa ke kt dlm tu.hehe..lg satu ptutnye mgu2 camni baby da patut kat bwh ke? ade cara ke cmne kte nk tau kpla baby dah kt bwh atau masih kt ats..tq

normal sis.. sy early pregnant pun mcm tu.. as long as tak ada bleeding n cramp yg teramat sgt sampai nk jln pun mengganggu. kalau ada sign teruk mcm tu, better consult dgn Dr ye.

5y ago

ank first girl.. insyaallah semoga di permudahkan segalanya..

Normal sis.. Sy start 7weeks sampai Sekarang 11weeks dok rasa lg cramp2 tu.. Tp makin kurang.. Tnya doc..doc ckp normal.. Persediaan rahim..

4y ago

Dah bersalin pon bulan 12 aritu😂

Sama la mcm sy... Samai skang dh 28 mnggu masih lg ade rasa sakit cramp tu...

Yaa sis..normal je tu..kdg sakit mnyucuk2