Tidur atas tilam?

hye semua, nk tnya. bagaimana cara mhu tdurkan bayi di atas tilam waktu mlm. sebab anak sy klu hbis susu basan dia tdur lena. tpi bila letak atas tilam tdk smpai 15minit dia akn nangis lgi. tpi bila letak atas buayang dia akan tdur lena 1 jam.. how? sebb org cakap xbgus bby tdur dlm buayang?

1 Balas

Cuba puan menyusu kan bayi dalam keadaan puan baring dan bayi atas tilam pula, kalau tak tahu, rujuk YouTube je.