Anak pakai kasut

Mommies2 ad tiops x nk pkaikn kasut kt ank..ank sy 1y5m lngsung xnk pkai kasut or selipar..dh mcm2 jnis belikn still xnk pkai..klau pksa pkai mengamuk sakan😅

1 Balas

Hehe, comel anak mommy. Macam saya, waktu 1st nak pakaikan dia kasut dulu, saya akan minta husband saya dokong dia sambil tu saya pakaikan kasut untuk dia. Lama ke lamaan, anak saya tahu bila pakai kasut je maksudnya nak keluar rumah. Dia suka keluar dan jalan2. Jadi sekarang ni, saya buka je pintu rumah, dia terus mencicit lari dekat saya sebab nak ikut, dan pakai kasut dengan rela hati 😂😂😁 Selain tu, mommy try beli kasut yg bila hentak kaki, kasut berbunyi. Selalunya anak suka kasut macam tu. #TAPsupermoms #TAPactiveusers