Alahan teruk

Hye semua kandungan sy da masuk7 minggu tapi adakah normal kalau sampai skrg sy masih muntah muntah dan x boleh makan?

9 Balas

Normal. Trimester 1 mmg akan alahan. Mcm sy Alhamdulillah takde alah apa sgt, cuma tak boleh gosok gigi dlm keadaan perut kosong mksudnya bngun tdo pergi gsok gigi mmg cari muntah lerh. So sy terpksa mkn gula2 sikit then baru g gosok gigi. Huhu

3y ago

Kan.. Terpksa makan sikit sbelum gosok gigi.. Hihi

ye normal..sy masa pregnant sblum ni smpai 4bulan lebih..baru ok...xmuntah2 dah... mkn lalu je..

Sy muntah2 dari minggu ke 5 sampai ke 15. Allah saja yg tahu mcm mana rasa. Stay strong sis

mcm sy,prut 7 mggu smpai prut masuk 3 bulan lebih baru habis alahan

normal,Saya sampai 12w maseh muntah n xbolee makan ap2 lagi.

normal , saya yg dah 6bulan pun still muntah2 😭

nrmal sis..lame2 alahn akn hilang sdri nti

nomal sis

normal