Hubungan dengan suami

Hye semua, ade x yg mcm sy.. Sy da 6 bulan preggy, kadang2 ade laa rasa nak bersama dgn suami.. Tp sy ase suami sy mcm xd3 rasa nak bersama dgn sy.. Sy bosan kalo asyik sy yg mintak, kalo sy yg mintak sy asa mcm payah betul nak bernafsu.. Suami sy plak selagi sy x mintak, dia pon wat lek wat peace..xtau la kot sbb skang dia ade masalah kewangan, keje x stabil, tu menyebabkan dia xde mood ke ape ke.. Sampai kadang2 sy ase baek aku tgk porn jerr... Tp tuh laaa ishhhhhh x baekk... Helps peliss.. Ape yg ptot sy buat..

7 Balas

Cuba bincang dengan suami..pd pendapat sy hubungan intim ni perlu terus terang dan faham kehendak masing2..dan lagi satu bukan kita boleh plan nak buat time weekend ke time tu ke time ni ke sbb nafsu tu kadang datang spontan kan(utk kita yg dah berumahtangga ni). Pada sy dan suami pula kalau dah bersama tu lagi rasa bertenaga selepas tu even penat dgn tugas masing2 sbb kami mmg deep talk about sex. Trust me,kalau both dah faham auto nafsu tu datang dan takda dah nak tunggu siapa nak dulu..jalan je 🙈 lagi satu awak boleh try selalu buat foreplay kat suami, biar dia rasa terangsang dan dia yg nakkan kita..try buat tengok dia tahan ke tak lepastu hihi teknik sy ni selalu menjadi. Suami pun selalu mulakan foreplay, tu yg menghidupkan suasana..sy pun 6 bulan preggy anak ke-3,dari awal mmg dah bersama suami..asalkan doc awak cakap kandungan dan baby awak no problem/risk insyaAllah it is safe..moga dimudahkan urusan awak

1y ago

Haaa betul.. Tu maksud sy.. Bila plan macam payah nak bernafsu.. Tp cm skang sy dok uma mak.. Kdg2 keadaan tu kot same.. InshaAllah sy akan try.. Tq2