Lewat period tapi upt negatif

Hye semua.. ad tak yg ad pengalaman mcm sy. Sy da lwt period tp bila cek upt negatif. Kalo ikotkan dah 5week. Sy mmg tgh berttc. Ad tak yg jadi mcm ni tp lps2 tu upt jadi positif? Sy nk tau dlm bape minggu baru positif. Nk pegi klinik mcm awl lg. Tq

6 Balas

sy penah jadi sebulan xdatang period tp bila cek upt negetif..lpas sbulan baru dia dtg mcm biasa balik..skrg alhamdulillah dh ada rezeki dh masuk 14weeks dah..

4y ago

wahh tahniah...saya pernah keguguran dalam bulan3 dan bulan 6 start dtg haid balik teratur ja..tapi bulan8 dtg tapi sikit ja xpernah mcmni...selalu klu period byk ja keluar...tapi bulan ni period xdtg lg...baru lwt 4 hari...msa pregnant yg first 2bulan baru blh detect...sebelum tu cek asyik xde ja...dia malu kot tu yg xtunjuk😀...xthu klu yg akn dtg pun mlu jgk...klu rasa senak kt bwh prot kejap2 tu tnda pregnnt jgk ke x?