Mual atau Muntah

hye, saya just nak tanya, pelik ke kalau saya tk ada rasa mual atau muntah langsung pada awal pregnancy?

22 Balas

Setiap org berlainan alahannya sis. Syukurlah klu takde mual muntah semua tu

Alhamdulillah syukur kalu camtu sy pon same skang dah 33 weeks dah

4y ago

alhamdulillah. saya awal lagi ni tp tkde lagi muntah. Moga semua baik2 saja aamiin hehe

Sy pun sama..tp dh msuk trimester kdua ni,dh start rasa mual

normal..saya pon xde alah langsung..mual muntah xde

Sy dari awal alhamdulillah takde

4y ago

Sy dah 36w. Tapi suami laa yg kena alahan tu 🤣 alhamdulillah setakat ni kandungan masih okay. Kalau ade alahan, tak tahu laa larat ke tak nak hadap 😅

Normal jee

xpelik pun...normal je

Saya mual dan muntah

Normal tu sis

Normal sis..