Femur length tak normal

Hye, saya baru je pergi buat details scan tadi. Dr cakap femur length baby lewat 8 minggu. Skrg saya dah 22 weeks tapi bila scan still 14 weeks. Padahal saya ada buat scan jugak bulan lepas, time 17 weeks , baby punya femur length memang ikut minggu sepatutnya. Takkan mengecut pulak kot tumbesaran baby. Skrg ni saya risau sangat. Dorang nak refer pakar. Hopefully lah semuanya baik2 je 😭😭😭

9 Balas

Awk ada minum susu x?

1y ago

semoga baby puan sihat sentiasa dan semua nya baik² saja amiiinnn 🤲