Anak 2tahun

hye... salam.. nak tnya ibu2 yg berpengalaman.... ad x ank puan prnah trkena mcm ank sy.. sejak seminggu 2 ni dia asyik gyl tekak dan xselse sehingga muntah.. dia xdemam pon. tp gtl tekak batuk2 dan muntah.... dia asyik tnjuk leher dia. mgkin dia kata sakit tekak... tp minggu lps bru skit shri baik... minggu ni jd balik.... risau sy.. sy bwk g klnik dia just bg ubt batuk jew... ?

1 Balas

Ada bagi makan benda yang salah ke? bagi minum air putih byk skit sis