air ketumban

Hye, salam . Ada check up tadi, doc ckp air ketuban kurang. Nanti lps seminggu nk scan balik.. Bahaye ke air ketuban kurang?? Nak tambah air ketuban kene buat ap?? Saya dh 28w3d preg..

31 Balas

wslm..sy ada pglmn air ktubn kurg jgk strt 25w..rpt blk 28w..tgal 1cm je..lps smgu doc uat dtail scan npe afi mkin krg..rupany bby sy abnorml..bby xdaq kdney n bldder..alhmdullilah sy dpt jgk tgk ank syurga sy wlpn 2jm..35w sy dh trun tnda ktubn drah cntrction 13jam alhmdullilah bslin dgn norml ank frst 1.65kg je..Alfatihah(dibaca)

3y ago

MasyaAllah... Syukur. Tahniah sis...