buah pinggang baby bengkak

Hye sahabat semua. Sy skang pregnant 32w 1d. Siang td sy buat scan di klinik swasta. Doc sahkan buah pinggang baby dlm kandungan sy bengkak sebelah Kanan. Ada sape2 pengalaman mcm sy. Boleh share Tak perkembangan baby and ape effect pd baby.tq semua.

4 Balas

Anak buah saya doctor sahkan bengkak saluran dan buah pingang size dewasa, kakak saya follow up dgn pakar lepas bersalin, normally doctor cakap akan kecut sendiri, tapi certain case macam anak buah saya terpaksa operate, sekarang dah berusia 8 tahun dan aktif alhamdullilah

sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn blh share ttg ni dgn sis..jg dri bebaik ea..😉mg. dpmudahkan segalanya..aamiin

Maaf sis, takde pengalaman. Semoga urusan sis dan baby dalam kandungan dipermudahkan. Aamiin 🤲🏻

up