belum rezeki lagi

2mggu lepas test guna cblue digital, positif 1-2… bdn rasa penat, dada sakit, nipple sakit..hri ni test lg guna cblue digital, not pregnant..bkn rezeki sy

2 Balas

upt lain ada cuba ke? tpi takde spotting or bleeding kan so far? boleh pg klinik check

4w ago

so far xde spotting n bleeding..ad jgk guna upt biasa jenma dr.check.. negatif jgk.. maybe chemical pregnancy kut

hi sis.... kenapa boleh jadi mcm tue ye

4w ago

sy pun xthu, masih trtnya jgk ni sbb ad msa cramp perut, lma brdiri akn sakit tapak kaki..alahan xde lg.. klu ikutkn app, dh 6mggu