Tempoh berak untuk susu formula.

Hye nak tanya, berapa lama tempoh untuk bayi tak berak kalau minum susu formula? Anak saya nak dekat 2 hari dah tak berak. Umur dia sekarang sebulan lebih. Mmg minum susu formula sja sbb dia taknak menyusu badan dah. Sebab saya bagi pacifer dekat dia+botol susu

1 Balas

tak silap saya kalau minum susu formula kena buang air besar tiap hari. boleh cuba check balik dengan lactation consultant atau nurse mana2 tau.