Sembelit kot

Salam gais nk tanya normal ke bayi umur sebulan tak berak dah 2 hari minum susu bdn dan susu formula?

4 Balas

Kalau perut tak keras, baby boleh kentut macam biasa, jangan risau mommy. Maksudnya usus dia tetap berfungsi. Tp kalau lebih 3 hari dan mommy risau boleh pergi klinik.

perut baby okay tak? kembung x? baby awak meragam tak? kalau baby fully breastfeeding normal tak berak max 14hari. kalau fully susu fm normal xberak max 5hari

Mix feeding elok berak hari2 awak

perut dia ok tak?