andorra hospital? or any suggestion?

ade sesiapa boleh share pengalaman bersalin di andorra hospital, seri kembangan? saya tengah cari hospital besalin.. any suggestion?

23 Balas

saya bersalin sept2020. tapi bukan kat andorra. di hosp azzahra. mesra muslim jugak. sy & suami xperlu buat swab test. tapi mmg puas hati sangat2. layanan & servis semua tip top. dilayan mcm raja gitu. swasta kan. huhu. total sy hari tu 3600 bilik single. normal + induce+ sunat baby perempuan+ test pndengaran. recommended sgt2.

4y ago

dengan dr anita. aah ambik pakej. tapi kalau pakej kena check up kat sana atleast 3 kali.

andorra layanan tiptop 👍 makan minum 👍 selesa sebab semua wanita 🥰 yang bestnya sebelum bersalin tu , ditemani nurse² doktor baca surah² , yasin . suami bole masuk . boleh rakam tapi minta kebenaran dulu ya . ni pengalaman kawan cerita . cuma harga je la .

Baru je lepas bersalin dekat Andorra awal tahun haritu. Alhamdulillah semua lancar. Nurse and staff dia semua peramah baik-baik je layanan. Saya ambik single bed, memang luas lah ruang dia. Toilet pun besar. Yang lagi bagus ayat alquran sentiasa dipasang

Saya dulu 3 kali bersalin, semua checkup dgn Dr Khamsiah. Dia mmg antara yang terbaik la. Time tu Dr Kham still di An Nur. Bila dia buka Andorra tu, nk jugak bersalin situ. Dh la 5 min je dgn rumah. Tp harga dia boleh tahan. So no 4 hr tu, dkt An Nur juga. 😊

4y ago

Saya bersalin n checkup hari tu semua dgn Dr Wan Norizah. Lembut n peramah orangnye. Melainkan dia cuti, baru ada doctor ganti time bersalin. Sebelum ni coz pernah dgn Dr Kham. Dia cuti hujung tahun, so checkup dgn dia, tp bersalin dgn Dr Fatimah.

Hospital Andorra ni mesra muslim. Bilik dia luas and al-quran disediakan dekat tipa almari. Ayat al-quran pun dia pasang sentiasa. Nurse semua baik-baik, lembut je cakap.. Servis memang terbaik lah setimpal harga

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Aamiin 🤲🏻 Setakat ni saya takde pengalaman bersalin di Andorra. Tapi feedback Ibu2 lain yg pernah bersalin kat situ semua cakap best, layanan terbaik dan selesa.

Time nak discharge, bag dan barang semua staff nurse yang angkat ye sampai dalam kereta. Husband tolong tolak wheelchair je hehehe. Best kalau bersalin dekat Andorra. Semoga ada rezeki lagi bersalin dekat sana

Satu yang bestnye masa bsalin dekat Andorra hospital ni dia pasang alunan zikir..bilik memang 5star ala ala hotel macam tu, menu makanan pun boleh pilih, nurse dia pun smua baik2 mesra alam.

Takde rezeki lagi nak bersalin dekat Andorra. Mungkin Kos bersalin yang agak mahal buat saya. Takpe, inshaAllah ade rezeki lebih boleh lah merasa sekali pun jadilah bersalin dekat sana.

Sy bakal bersalin di andorra next month. Tp sblum tu syarat diorg kena buat swab test husband n wife. Visitor xdibenarkan sama skli. Means parents xboleh lah melawat nnti.

2y ago

Boleh tahu berapa week start check up sana ? Kalai anak kena Kuning mcm mana ya