darah selepas bersalin

Hye mumy2 selalu berapa Lama darah klua selepas bersalin. Sbb darah saya masih ada, sekarang sudah nak masok 3 bulan dah darah masih ada. Tapi sikit2

1 Balas

Sy dlu 67 hari. 60hari nifas. 7 hri tu istihadah. Normal klau skit2. Xnormal klau tiba2 penuh pad kena tukar pad 2jam skli perlu ke emrgncy. 😊 sis pernah gtau nurse x masa checkup?

5y ago

Ok tq. Xda bagitahu, sbb masa pegi check up bby 1bln 6/9 masa tu mmg drh dah sikit2, lepastu dalam 10/9 start balik ada drh mcm darah period, ada dalam 2,3 hari jugakla darah banyak. Lepas tu sikit2. Sampai la skrg ni darah masih ada sikit2.