Pantang hari ke 31

Yang nie first baby..nak tanya...biasanya berapa lama baru darah lepas bersalin berhenti keluar ye ...darah apa orang panggil😅saya tak tahu 😁darah tak banyak dah keluar .macam warna coklat2 macam last haid tapi masok hari ke 31 dia tetap ada lagi#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

darah nifas..smpai 60 hari..tp atas org jgk ada y kering awal.klau lebih dari 60 hari tu darah istihadah

Lain orang lain darahnya. Kalau dah stop dan suci boleh terus mandi wajib.

8mo ago

ooo..dia tak sama ye😊okey2 terima kasih sis😊