Sakit pinggang

Hye all mum,sekarang sye turn 24 week pregnant..Nak bangun dari dari baring or duduk..Pinggang terasa sakit sampai peha..Normal or kne buat something??

1 Balas

saya prnh alami sampai menangis tahan sakit & sambil pggl suami utk tlg bgnkn saya. sakit jgn ckp la lebih sakit dari period pain, macam rasa nak patah pinggangbn tulang belakang. then sy terus pergi jumpa dktr. dktr kata baby nak membesar. tp bg saya bila rasa sgt xselesa sampai rasa xth nak ckp mcm mana, better jumpa dktr. setiap org xrasa sama sakitnya dgn kita, sis. mmg prgnt mommy akn sakit pggn tp level kesakitan tu xkan sama..

5y ago

Kan..Sakit dia bercinta rasa nk bangun..Macam robot pon ade..Kadang perut rasa tegang sgt..Sebelum bangun tu kne ambik step dulu😭