Sakit Dibahagian pinggang

Hi semua.#babyfirst #Soalan Saya tengah pregnant 7m+.. start dari awal pregnant sampai lah skrg saya selalu rase sakit dari pinggang ke peha .. lagi2 bile dah baring and nak bangun semula .. terasa bise sangat sampai ke tulang rase.. then bile nak bngun tu selalu terasa mcm bunyi meletup sikit tulang nye.. adakah itu normal untuk ibu2 yang sedang pregnant?

2 Balas

Normal tu, saya pun macam tu masa pregnant. Saya atasi rasa tu dengan mandi shower air panas / suam. Selain tu, saya pun sapu minyak dekat belakang badan saya. #TAPsupermoms

Sama dgn sy... Letak ubat je kecuali dekat perut..