sakit pinggang

Hi mommy,,sy 13weeks,,normal ke awal lagi dh sakit pinggang kebawah..nk jalan pn sakit smpai ke kaki rsenya...kdg2 rse nk ngis kalau dari duduk or baring pastu nk bangun dia punya sakit kemain?

9 Balas

.normal sis.. .saya 8w pun dah rasa sakit sana sini.. .haha.. .Doc kata normal sebab badan and hormon tengah nak adabt ada baby.. .tapi kalau sakit yang amat sangat, pergi klinik check..

Normal sis. Kalau baring nak bangun balik sis mengiring dulu baru bangun. Tak la rasa sakit sangat. Malam2 mintak suami urutkan satu badan kecuali bahagian depan dengan minyak yuyi.

owh ha ah.. klu perut besar mmg sakit.. tp lepas tu saya pergi swimming... pastu terus dh tak sakit pinggang dan bawah kelangkang ni..

Saya pun mula sakit,sekarang lg teruk sakitnye,kekadang nangis sbb sakit sangat...itu lumrah org hamil....

Hi mommy, Normal, saya pun macam awak, sekarang dah 15 week rasa nak tercabut pinggang nie.

Sy 25w baru start sakit nak bangun.. Especialy time bangun tido 😣😣

Sy 10 week dah start skit² pinggang smpi ke kaki

Haah...normal sis bgi ibu2 preggy nie...huhu

Sy 4week pon skit pinggang prot hbs