Sakit Peha & Badan - 37w

Hi semua...saya pregnant dah 37w... Normal ka peha kiri & kanan mula sakit² & kebas² serta senak di bawah pusat & pinggang? Setiap kali bangun tidur memang seksa sangat nak bangun baring dari katil...terasa 1 badan sengal² 😞 Masa mengandung anak sulung 5y dulu xpernah rasa camnih... #mommybuntu

1 Balas

normal puan..sy pun tgh alami skrg ni.. #37w4d

4y ago

huhuhu...nasib baik...risau gak sy 😅 padan la org kata lain anak lain ragamnya masa mengandung...hihihi... tq puan...sama² kita menanti waktu la ye 😆 semoga dpermudahkan urusan kita b2 t...