39weeks❤️

Hye mummy❤️ Ada ka yg sama Due dgn sy 4/8❤️ Xsabaq nk menunggu si kecik ni.. ❤️ Penantian 6tahun,finally,allah swt kuriankan sy zuriat pada tahun ni 2020,syukur alhamdulillah 😍❤️🤲

18 Balas

Hari ahad nii 2/8 due date.. Saket² tu dah ade..😅 Harap bersalin dalam mase beberape hari lagi nii... Kalau tk bersalin jugak dalam beberape hari nii.. Kena lapor diri la jawabnyee.. Harap² doc bagi mase lagi suruh balik..

4y ago

Harap2 xkna induce la.... Huhu

Sama 4/8 tapi 3/8 dah kena serah diri sbb gdm diet control. Harini baru lepas swab test sbb nak kne admit takut kne czer sbb baby tak masuk laluan lagi, ni tgh busy exercise bagi dia turun bawah lagi 😅

4y ago

Maaf, baru balas. Buat squat, jalan2 keliling taman, dduk atas gym ball gelek2, cangkung 😅

Sama 4/8 tapi 3/8 dah kena serah diri sbb gdm diet control. Baby pulak tak masuk laluan lagi 😩, ni tgh rajin exercise bagi baby trun bawah lg utk masuk laluan.

Tahniah.. Sma mcm sy ank first dlu pnantian hmpir 6yrs...now da msuk no3 due kta lbih kurg.. Sy 9/8...moga Allah mudahkn urusan bsalin kta smua ye.... 🤗

Sy esok 39w. Bby masih selesa dok dlm perut ni. Lom ada tanda lgi😊tpi pujuk jgk spya kluar 1hb8. Hrp bby nak la hehehe😅

Tahniah sis ...sy 8.8...baby dh masuk laluan tapi tak sakit perut lagi cuma sakit bhgian vagina..sakit sgt2..

4y ago

Sis dah ad tanda belum?

Ada saya 38 minggu awk dulu bersalin baru saya.semoga awk selamat nya bersalin nnti aminn

Tahniah sis smoga dipermudahkan .. due date sy 08.08.2020❤️

4y ago

same la sis..sy pn due 8.8 jgk😊..

Tahniah sis. Semoga dipermudahkan urusan ye

Same here. Masih selesa je baby duk dlm tu.