Gender scan boy or girl?

Hye mummy's nak tnye, hr tu g scan in 17weeks+ doctor ckp girl. Pastu de scan 20weeks doctor ckp ni baby boy. Agaknye ni dh confirm ke baby boy? Hehe

Gender scan boy or girl?
41 Balas

ikut pengalaman saya, sbb semua anak saya scan masa 20 minggu tepat sebab saya yang sama saja ke lima² anak saya..katanya baby girl masa scan ada kemungkinan baby girl or boy..tp bila scan nampak senapang tu mmg confirm boy. tu pengalaman saya la. apa pun serahkan pada Allah. Anyway Tahniah Puan.