Gender scan boy or girl?

Hye mummy's nak tnye, hr tu g scan in 17weeks+ doctor ckp girl. Pastu de scan 20weeks doctor ckp ni baby boy. Agaknye ni dh confirm ke baby boy? Hehe

Gender scan boy or girl?
41 Balas

hi aida..bby kluar boy ke girl? sy bru jee scan td 18w dr ckp girl..rasa konfius nk beli brg😂🤣😂 tgk lak gmbr aida mcm ni..kita tgh excited ni😂🤣😂🤣😂

Mcm girl.. Tapi kita x tahu perancangan Tuhan. Sebab ramai kes yang scan bebrapa kali girl, stand by barang girl sekali keluar boy. Apa2 pun Tahniah puan.. Take care 💙

alhamdulillah setakat nii saya scan betul.. awal2 lg kalau tak berani scan jgn scan sbb tk jelas kan.. cuba buat 3D plak. tggu laa 29w ke atas jelas n ternyata semua..

klau early scan belum nmpak tnda boy boleh jdi baby turn tu boy.. tpi awal scan dah nmpak boy fldah x bole turn to girl

Sama mcm sye.. Dua kali scan nmpk girl awai2.. Dkt2 nk smpai due scan nmpk boy.. N skrg dh selamat bersalin.. Mmg kuar boy❤️

Klau boy memang terang Dan senang sngat nk nmpak pistol dia😅mcam sya punya skli scan trus nmpak pistol, klau girl susah skit

mcm sy..doc sorang kata boy,doc sorang kata girl..akhirny sy xtnye dah..hrp bby sihat walafiat je..

dah 28 weeks, tapi I blm scan... girl or boy , semua kehendak Tuhan.... asalkan baby slmt dilhrkan.😇🙏🏼

Sya scan ank pertama girl.. doktor mmg confrim girl.. kluar pun girl tp beli baju unisex sbb risau kluar boy..

Kene tunggu baby lahir ler jawabnye….doc ckp kadang yg nmpk tu bukan belalai…tapi tali pusat…huhu…