Gender scan boy or girl?

Hye mummy's nak tnye, hr tu g scan in 17weeks+ doctor ckp girl. Pastu de scan 20weeks doctor ckp ni baby boy. Agaknye ni dh confirm ke baby boy? Hehe

Gender scan boy or girl?
41 Balas

saya masa check 20 weeks kat klinik kk doc kata girl sbb nmpk burger je..lps 3 hari dlm 20 weeks jugak cek kat klinik siti..doc ambik masa jgk lah nak cek jantina baby sbb terhalang dgn tali pusat dia mula2 nmpk girl last2 skli nmpk sikit pistol dia..tpy saya x puas hati kna tggu 28 weeks pulk cek jntina...anak first senang gila scan nmpk dia terkankang nmpk pistol dia..yg second ni punya lah payah ,dah lah excited nk beli baju baru...