Useful Things To Buy When You Have A Newborn

Hye mummies semua, sy just nak share some useful things mommies can buy after welcoming newborn in your home, especially yang first child tu. ? 1. Hanger Rack - yg boleh sidai baju kecik2 is perfect, like this one. Sy pakai yg ini and memang sangat membantu sbb baby banyak baju kecil2, stokin, bib kecil2. 2. Diaper Caddy - Caddy ni sgt useful to organize and put your baby diapers, minyak, krim, sikat, etc in one place. 3. Baby Gate - jgn kedekut nk beli baby gate, sbb gate ni akan useful sampailah your newborn dah jadi budak2. Sy akan letak dekat entrance masuk dapur and dkt tangga juga kalau rumah 2 tingkat. 4. Wardrobe - sng organize baju baby and all other baby stuffs. 5. Penyendal bucu - kalau rumah banyak bucu tajam, letak penyendal once your baby dh boleh berjalan and berlari.

Useful Things To Buy When You Have A Newborn
11 Balas

Kat mane nak cari wardrobe baby? Boleh bagi suggestion x sis?

4y ago

Ok tq. Nant boleh la survey.

Dari aritu duk ushar kaler purple ni 😍

4y ago

Lame sy tggu diorang restock. Tkde pun. Beli kat seller lain pun same sume tinggal putih je. Mmg untunglah awk dpt limited. Haha ok tq sis hrp sempat la beli nnti 🤩🥰

wah.. t nk beli penyidai tu

thanks 4 sharing

Tq sharing🌸

Tq for sharing

Tq sis 😍

Berapa harga tue

4y ago

Kalau penyidai ni kt shopee saya beli RM25 aritu.. postage RM12.. Color purple ni mahal sikit harganya. Kalau color putih or pink boleh dpt murah lg harganya..

👌👍

👍