Pening Kepala

Hye monmy, normal tak 9w 5d pening macam nak pitam. Nak jalan pon melayang 😭 boleh ke makan panadol.? Tak tahan sangat rasa. Setakat ni tak de mabuk, just mual mual je. Ada petua pape tak.?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

pn boleh cuba minum OMB buah ni di samping beri tenaga semasa mengandung n selepas bersalin. boleh wasap sy.. www.wasap.my/60129876070/ombuah

Post reply image

da buat buku pink belum puan?kena g hospital kalo nak pitam atau melayang takut kena sawan masa mengadung nurse kk pesan kat sya mcm tu.

1y ago

dah buat buku dah, sekarang dah 22w5d. Tq infonya 😘