Gerakan baby

Hye momy2 nk tanya ad tk yg dh msk trimester ke-2 and dh rasa baby gerak , saya dh 17w tp belom rasa baby gerak lgi .. hari2 saya gosok perut ckp dgn bby suruh tendang kuat sikit .. tp tula mmg xrasa , hrtu scan dia gerak2 tp saya xrasa lgi .. ad yg sama x

10 Balas

Dah boleh rasa cuma tak kuat. Saya pun 17 weeks, alhamdulillah rasa dia gerak. Awak kena duduk relax je nanti awak akn rasa macam bubble2 macam tu