Lepas susu

Hye momy2 . Nak tanya , my baby macam kerap sgt buang air besar . Baru tukar pampers tak sampai beberapa minit dia berak lagi . Tapi mase tukar pampers tu dia menangis saya bagi susu fm dekat dia . Dah tukar siap semua , preetttt berak lagi . Normal ke tak ye momy2 sekalian . Anak saya campur bf + fm .

1 Balas

dia tak puas berak lagi kut. biasa my baby lepas kena air atau wet tissue mulalah dia nk meneran 😅