Susu formula

Salam, nak tanya. Baby sy berusia 47 hari campur bf + fm. Fm minum similac intelli pro tu. Normal ke kalau setiap kali lepas menyusu baby berak. Najis kuning. Sy sertakan gambar. Maaf kalau ada yang tak selesa. Kalau najis macam ni susu tak sesuai dengan dia ke? Sbb kena tukar 6-7 kali pampers satu hari.#firstbaby

Susu formula
1 Balas

Sama mcm sy sis. Haritu minum similac ip juga. Kerap sgt berak. Ad lendir pula tu. Huhu skrg mcm mn sis? Mash lg kerap berak x?

1y ago

Oo baby sis lactose intolerant ke?