Pil kontrasepsi darurat

Hye moms..nak tanya, saya nak merancang sebab nak anak ada jarak. Saya baru masuk kerja tapi husband tak bagi pakai pil perancang. N then husband terlepas dalam, then after bersama saya makan pil kontrasepsi darurat untuk mencegah kemungkinan hamil. 3 days lepas tu saya berjaya pujuk husband untuk ambik suntikkan depo. Agak2 ada kemungkinan ke saya hamil?

1 Balas

wktu tu wktu subur ke x? kalau x, chances utk mengandung tu rendah. kalau tgh wktu subur, fhm2 sendiri la. ni la mslh lelaki selalu nya, x bagi pakai perancang, tapi xnk bgi kerjasama. bila dh termengandung, yg tanggungnya si isteri. next time boleh je pakai perancang without husband consent. xde dosa pon. sbb ni utk kesihatan x kira fizikal or mental awk, bukan saja2.