Tangan dan jari2 kebas

Hye moms uollss ada yang mengalami kebas2 sy dah 32w ni dapat Syndrom kebas2 tgn waktu malam paling teruk

8 Balas

Saya pun dah start masa 35 weeks ni. Saya ada tanya nurse kat kk, dia kata ni carpal tunnel syndrome. Makin lama makin teruk nanti so kena selalu exercise tangan jari apa grip grip. Beli stress ball kalau boleh.

2y ago

Haa tu la, skrg ni rasa cam lenguh je selalu tangan kiri ni. Kalau gel tu function bagitau ye ☺️

saya amalkan set ni.. carpal tunnel syndrome kalau dari skrg tak rawat. nanti nk pegang bby otot da mula lemah.. nama saya hani physiotherapist. saya pengedar sah amway 01111996938

Yaa saya 37 weeks pun kdg alami . Jari rasa kebas & bengkak . Nak genggam pun rasa sakit . Kaki lagi laa dah macam tarik mengkarung . Tak sure sebab apa .

2y ago

Ok fhm tq

Ya.. sy dari awal preggy. Slh 1 sebab tulang belakang sy mmg bengkok. Lg 1 jenis xblh tdo kat lantai atau kesejukan. Kebas dh xrasa kaki

sy pn Ade rase kebas2 tangan kalau time tido.. kebas di kaki kalau berdiri lame sangat...

saya kaki urat ngilu dan kebas waktu malam dah 30 week

Sya nk bgun dari tidp rasa berat2 badan nk bgun

haah ade juga kebas3 tpi sekejab je