Tangan kebas 32 weeks

Hi mommy sekalian. Sy 32week hari ni. Ada yg mcm sy mengalami kebas2 di sendi tgn? Smpai x leh gengm.. huhu risau pula #firstbaby

2 Balas

Sama la, saya pun rasa mcm sakit bila nak genggam tangan, tp biasanya waktu bangun tido je mcm tu. Cuba juga urut sendiri slow2 tiap pagi nak bg boleh genggam buat kerja sikit2. Saya fikirkan sbb kesan iv drip masa 29 minggu hari tu. Tp bila awak pun mcm tu, saya fikir bukan sbb iv drip tu la 🤔

2y ago

Haah, still ada juga rasa tu. Dah mcm tebal tangan dah rasa bila jd mcm tu sbb tak boleh nak genggam.

Biasanya sbb kurang kalsium, so kena banyak minum susu