Tangan dan jari2 kebas

Hye moms uollss ada yang mengalami kebas2 sy dah 32w ni dapat Syndrom kebas2 tgn waktu malam paling teruk

8 Balas

Saya pun dah start masa 35 weeks ni. Saya ada tanya nurse kat kk, dia kata ni carpal tunnel syndrome. Makin lama makin teruk nanti so kena selalu exercise tangan jari apa grip grip. Beli stress ball kalau boleh.

2y ago

Haa tu la, skrg ni rasa cam lenguh je selalu tangan kiri ni. Kalau gel tu function bagitau ye ☺️