TISU BASAH/WIPES BABY

Hye moms sy nk tanya,wipes ni sesuai x utk baby umur 2 month & ke atas?sbb sy guna wipes ni celah peha ank sy jd merah2..skrg sy bertukar kpd wipes drypers ,selang seli tu guna jugak wipes yg brand Runbeier ni..Drypers ok sbb lebar & basah.. #bantusharing

23 Balas

Saya guna wipes Fiffy. Tp lepas lap bersih, saya akan guna cotton balls basah untuk cuci balik. Wet wipes ni ibarat ‘sabun’ dan cotton balls basah baru ‘basuh’. Dan lap kering balik before pakai minyak baby kat bontot dan pampers 👍 anak dah setahun lebih, tak pernah ada masalah Alhamdullilah