35w

hye moms normal ke time preggy keputihan selalu keluar.. ap lagi berdiri lama or jalan lama mesti keputihan dgn sendiri keluar sndiri.

7 Balas

kalau keputihan biasa tidak berbau dan keputihan tdk berwarna kekuningan or kehijauan normal sis. tp apa pun kena tnya nurse jga takut nanti baby kena jangkitan

5y ago

apa pun kena refer kk jga sis 😊 untuk kebaikan sis dan baby 😊😊

sy spanjang prgy xpnah kptahan. mgkin hormon. tp kalau keputihan trlalu bnyak boleh jd risiko kpd bby jgk. msa checkup cuba tnya nurse.

5y ago

bila penat sahaja dy kua sis

org ckp normal,lg2 bila da hujung preg,lg bnyk keluar,

5y ago

xbau.. nti tye nurse selasa nie. tq sis😘

norml jga tu sis..cba sis bli ubt d prmsi.

norml jga tu sis..cri lh ubt utk d sapu

Normal , kalau gtal refer kk trs

5y ago

tak gatal.. bila penat sgt dy keluar

normal sis..

5y ago

yeke sis. risau jugak