keputihan bertompok brownish seperti darah lama

hye mommies, normal ke 31 minggu keluar keputihan bertompok brownish??kalo buat kerje rumah terlebih atau badan penat bekerja seharian die pejabat keputihan akan keluar banyak beserta tompok seperti darah😣

2 Balas

discaj kaler brownish tu bkn keputihan. Tu dh dikira spotting atau bleeding. Better cek hospital. Takut dh ada bukaan.

Tak normal tu sis, pergi hosp ye check dgn doc sb sy penah warded kes mcm sis jgk