sepenuh nye susu bdn

hye moms nk tye kite biase mlm tu makan tp mlm td rase malas lk nk mkn.. sekali bgn pagi bdn melayang2.. truss cari makanan.. memang kalu kite nyusukan bby kne makan ye xblh skip?

1 Balas

Iya. Sbb mknan tula bg tnaga n proses jd susu.. sy pun full bf ank da setahun. Jd bngun pagi memang mkn roti dlu smntara msak utk mknan berat. Lmbat ja mkn mesti gigil..😅 kdg xrsa lapar pun. Taw2 bdan da mgigil.. laju cari makanan..

4y ago

Mnyusu bdan sis.. memang kerap lapar..😅 suami sy ckp sy mkn bnyak dri msa kuat mngidam dlu..