Dalam Pantang 38hari

Kenapa saya x selera makan tapi craving chocolate jer. Penat sbb bby sllu bgn susu waktu mlm. Susu bdn tu yg ngantuk je sbb ddk sambil susu. Sesiapa boleh advise saya psl craving ni

2 Balas

klu dalam pantang mmg baby memang kerap bangun menyusu mmg kita tak cukup tidur.sama mcm saya pun kerap bangun.skrg bby dah masuk dua bulan dah kurang skit dia bangun tak sekerap mcm dlm pantang.klu tak selera mkn nanti susu takde.klu susu tak cukup tu yg baby meragam je.

sy dlm pantang mkn coklat. Alhamdulillah x jd apa. siap kek coklat sy mkn. sbb nya teringin jugak. beli kek sbb konon nk mkn lpas buat bsp malam last2 terberanak itu yg mkn jugak lpas branak tu. ehehe