Spotting

hye mommy..sy pregnt 5wek4d.. tiba2 ada turun spotting ckit warna brownish hari ini..sy jd risau sbb kndgn prtama dulu pun mcm ini.. tp spotting lma 2wek then sy MC.. kndgn kali ini sy hrp xde ape2. mngikut pnglmn dlu doc just suh pantau flow darah n repeat scan lg 2wek. Skrg sy bykkn rht .Doakan utk kndgn sy sht ye kali ini...

2 Balas

dulu saya pon kene mcm awak preggy 5week... g scan hospital sume tak nampak tunggu lagi nak masuk 10week g hospital balik sbb spotting makin kale merah.. dokter sah kan kene molar pregnancy.. kene cuci skrg rancang 2tahun tolong doa kan semoga tahun 2020 ada rezeki anak... saya harap kandungan awak sihat

5y ago

8week jantung baby da boleh dgr.. aaminn.. semoga d permudahkan

Fikir positif sis. Sy pun masa awal mengandung keluar spotting brown. Sy banyakkan rest. Skrg da 32w

5y ago

Sy x jumpa doc sis (jangan tiru). Sebab sy 1st pregnancy & xde sejarah keguguran.