Spotting 12wek++...

kndgn ni doc ckp thrtnd mscrg ms awl kndgn..bila dh lm xkluar spotting tiba arini ms kndgn 12wek++ keluar lendir/ cecair warna kekuningan bila scan keadaan baby rahim uri semua ok..xde luka atau kesan drh..Doc maklum kemungkinan luka pada serviks..doc bekalkan antibiotics..kpd mommy yg ada trjdi bnde yg sama boleh cpt rujuk pakar..jgn pergi klinik biasa...Doakn semoga baby sy sht ye..

6 Balas

Smg dipmudahkan sis..sy pon thrtnd.miscrg msa 16 weeks..bkn spot yg kluar..darah ktui lg..tp alhmdulillah..bby sy bila scan aktiv..skrg dh 21 weeks..jgn buat keje berat..n bnykkn rehat..

5y ago

Amin

Aamiin semoga di mudahkan urusan sis,dan beby baik2 saja aamiin ya allah

5y ago

terima kasih sis 😊

smoga bby sis mbesar dgn sht n slmat..take care yer

5y ago

tq sis..hope kebaikan brbalik pd sis skluarga dan ank2 sis..aminnn

Amin...semoga sumenya baik utk sis...

Amin too

Amin