scan kamdungan

hye mommy..sy ade check pregnant ctest..alhmdulilah double line..cume nk tahu ,momy smua msa tahu pregnant tu scan masa kandungan awal or mase buat buku merah?

2 Balas

Tahniah sis. Saya check upt & positive. Terus pergi klinik kesihatan untuk double confirm. Doktor pun cakap positif & 5 weeks pregnant. So doktor terus suruh bukak buku pink. Lagi awal lagi bagus sebab boleh check baby awal & doktor boleh bagi pil vitamin 🤗

Congrats sis! Jaga diri and baby ya. Saya scan masa lps buat buku. Dia akan bg tarikh utk scan. Tp kalau nak result cpt, boleh scan dkt swasta je.

5y ago

Huhuhu ..paling seram part mnom air gula..skrg rasany smua momy preggy kne mnom air gula kan