40 week 1 days...

Hye Mommy...Nak Tnyaa Sye Dh Lepas Due Date Dh Tapi Baby Ttp Xnk Keluar Ade X Cadangan Ke Ape Ke supaya Baby Kuar Cpt...Sbb Sye Xnk Bersalin Paksa Masuk Ubat? Please Help Me ?

14 Balas

Org kata kerapkan bersama suami.... Sbb air mani suami tu menggalakkan apa kebende tah😅

baik sis serah diri kat hospital ja takt jadi pa2 kat baby,semoga di permudahkan urusan sis..aminn

Sis cukup 40w nurse xda bt temujanji ke kk ke? Mcm sy due date 18/12 nurse suruh dtg kk lg

4y ago

dye ade bagi tarikh kene gi klinik 12/12 ni kene pergi klinik..tunggu keputusan klinik...

Baik p serah diri kat hospital la sis..jgn dok tunggu