Due dh LPs baby xnk kuar lgi

Due hri ni baby xnk kuar lgi..isnin dh kne Serah dh kt hosptl .ad cra x nk bg baby kuar

7 Balas

Sama la saya , due 15/10 sampai sekarang masih takde tanda . 21/10 kena serah diri . Banyak dah tips yang orang bagi saya cuba petang petang pergi berjalan dekat taman . Buat exercise nak bagi bukaan cepat bukak . Bersama pun dah cuba tapi baby masih selesa takmau keluar .

6mo ago

smlh kito ..xrs ap2 lgi baby xnk kuar

Saya beranak sehari sblm due. Kalau tak dah kena induce. Sehari sblm tu saya banyakkan berjalan. Ptutnya nak bersama suami malam tu. Tembak dalam sbb org kata tu boleh cpt bukaan. Tapi tak sempat. Awak cuba la

Sama dengan saya, due saya semalam 17/10 tapi harini 18/10 masih takda tanda, exercise semua dah buat. Saya agak risau.. Dr bagi masa sampai 23/10 untuk serah diri sebab saya takda masalah kesihatan.. takpa ke ya?

6mo ago

Hi awak dah bersalin ke? Esok belum bersalin, esok saya serah diri..

sama la.due smlm.harini x de apa² tanda pun lagi baby nak kuar. excises, berjln suma da buat.baby still enjoy lagi dlm perut

6mo ago

sm kito snmn dh bt tp xnk kuar jg .

saya due 16/10. 23/10 kena serah diri. padahal aktif je bersenam semua sepanjang mengandung. dah habis jalan dah usaha.

6mo ago

sm kito xda RS ap2 lgi nie ..

sama..mcm2 dh buat bsok due sya.. apa tnda pun x ada..24 hb ni dh kna serah diri..tkut kna induce..

6mo ago

Sy 23 kne Serah dri ...hrp2 bslin norml lh kn .

cuba bersama dengan suami,tembak dalam..ini satu cara mempercepatkan pembukaan..