Saya due 30/7 tapi ngam2 40 mnggu klau ikut due

Saya nak tanya ade tak due sama dengan sye tapi dh bersalin ?

12 Balas

Sy xsama cuma nk cerita dulu sy bersalin tepat2 ms due date. Sy serah diri tarikh bersalin tu, tgh mlm jam12 sy sakit contraction n bersalin 7am. Baby akan keluar bila msnya dont worry. Maybe lambat sikit, maybe awal…ikut baby tu.

Saya kena bsalin 30/7 juga tp 39 weeks date tu🥹 kalau x kne induce la nmpknye! skrg dah rasa sakit2 pinggang ..malam mula la xdpt tdo sbb pk due nak dkt da🥹doakan bsalin sbelom due ye! Aminnn🥹

saya pun 30/7 perut kerap mengeras membuang pun selalu kalau tak sebelum ni sembelit. tkthu lah tanda2 ke apa. pastu kerap rasa nervous seram sejuk takut kot dh dekat2 due ni 😅

Sama due date tpi tkde tanda2 lgi. Cuma sakit kelengkang je dh seminggu. Doakan bersalin sblm due date sbb taknak kena induce 🥺

sy due 30/7 . skrg 37w . emm sakit tulang pinggul belah kanan smpai pgung , tp sbelah je. nk jln biasa pun skit kne snget2 .

Saya due 28/7 ni, last checkup 21/7 nanti. Tapi belum ada tanda juga 🥺 semoga kita semua dipermudahkan ya

due kita sma 30/7,takda kluar tanda lagi,tpi skrg dh start sakit pinggang dgn ari2 sakit manja2 cmtu.

9mo ago

alhamdulillah sy pun dh slmt bsalin pd 21/7😍

samala due kita 30/7... tpi baby tak bagi tanda² lagi.. cuma mengeras geras² ja..

sy due 23/7.. skrg 38minggu 5hri.. sy pon blom ada tanda apa2 lgi..

Sama due belum bersalin lagi tapi kelengkang sakit 😂